Skip to main content

Son Dakika Deprem Izmir Sallandı : Dakika dakika son depremler… saat 11:40 dolaylarında ege bölgesi'nde hissedilen bir deprem i̇zmir'de meydana gelen depremin ardından 3 büyüklüğünde birkaç artçı sarsıntı daha gerçekleşti.

Son Dakika Deprem Izmir Sallandı : Dakika dakika son depremler… saat 11:40 dolaylarında ege bölgesi'nde hissedilen bir deprem i̇zmir'de meydana gelen depremin ardından 3 büyüklüğünde birkaç artçı sarsıntı daha gerçekleşti.. Son depremler yine i̇zmir'de meydana geldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Son dakika gelen bilgisine göre kandilli manisa'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. Ege denizinde yaşanan fay hareketliliği i̇zmirlileri korkutmaya afad tarafından yayımlanan son dakika açıklaması ile ege denizi açıklarında yeni bir deprem daha.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Geçtiğimiz günlerde art arda depremlerle sallanan manisa'da bir deprem daha meydana geldi. İzmir ve çevresi bugün saat 14.51.'de büyük bir depremle sallandı. Son dakika haberi… i̇zmir beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18:38'de kuşadası'nda deprem!

Son dakika... İzmir yine sallandı! Urla açıklarında 4.2 ...
Son dakika... İzmir yine sallandı! Urla açıklarında 4.2 ... from bilgisayfaniz.com
Dakika dakika son depremler… saat 11:40 dolaylarında ege bölgesi'nde hissedilen bir deprem i̇zmir'de meydana gelen depremin ardından 3 büyüklüğünde birkaç artçı sarsıntı daha gerçekleşti. Saat 08:54'te merkezi i̇zmir'in karaburun açıkları olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan son dakika deprem raporlarına göre sabah saatlerinden itibaren i̇zmir'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'deki depremde can kaybı 25'e yükseldi. Şiddetli deprem hem ege hem marmara bölgesi'nde hissedildi. İzmir'de merkez üssü kuşadası körfezi olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son dakika:

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Saat 08:54'te merkezi i̇zmir'in karaburun açıkları olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de saat 21:23 sularında 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ankar'da deprem oldu | ankara 4.7 ile sallandı. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. İzmir saat 20.20'de son dakika depremi ile sarsıldı. .son dakika ile ilgili tüm haberleri, son dakika i̇zmir deprem son dakika haber ve gelişmelerini. 4 aralık 2020 saat 12.35 civarı meydana gelen depremin şiddeti ve büyüklüğü korkuttu. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Son dakika gelen bilgisine göre kandilli manisa'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İzmir'de merkez üssü kuşadası körfezi olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan son dakika deprem raporlarına göre sabah saatlerinden itibaren i̇zmir'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde art arda depremlerle sallanan manisa'da bir deprem daha meydana geldi.

Ege denizinde yaşanan fay hareketliliği i̇zmirlileri korkutmaya afad tarafından yayımlanan son dakika açıklaması ile ege denizi açıklarında yeni bir deprem daha. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18:38'de kuşadası'nda deprem! Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. Meydana gelen son depremin detayları;

Son dakika: İzmir Seferihisar'da 4 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika: İzmir Seferihisar'da 4 büyüklüğünde deprem ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Ankar'da deprem oldu | ankara 4.7 ile sallandı. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, yunanistan'ın samos adasında 4,1 büyükülüğünde deprem meydanan geldi. Geçtiğimiz günlerde 6,6 büyüklüğünde deprem meydana gelen i̇zmir'de bugün 4.8 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. İzmir saat 20.20'de son dakika depremi ile sarsıldı. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .son dakika ile ilgili tüm haberleri, son dakika i̇zmir deprem son dakika haber ve gelişmelerini. Son dakika haberi i̇zmir'de hissedilen deprem!

Afad'dan yapılan açıklamaya göre, yunanistan'ın samos adasında 4,1 büyükülüğünde deprem meydanan geldi.

Afad ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. İzmir'deki depremde can kaybı 25'e yükseldi. Son güne bırakmayın! i̇zmir'de gece yarısı saat 01:12'de deprem ile sallandı. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberi… i̇zmir beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Bu ilçelerden toz bulutu yükseldi. Depremin merkez üssü hala belli değil. İzmi̇r 'den bir son dakika deprem haberi geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre, i̇zmir'de sabah 08.46'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyüklükleri ortalama 4.0 olan çok sayıda artçı deprem ile bölge sallanmaya devam ediyor. İzmir'de saat 21:23 sularında 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İstanbul'un korkuyla beklediği deprem, dün i̇zmir'i vurdu.

İzmir'deki depremde can kaybı 25'e yükseldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre, i̇zmir'de sabah 08.46'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika... İzmir yine sallandı - Son Dakika Flaş Haberler
Son dakika... İzmir yine sallandı - Son Dakika Flaş Haberler from i2.cnnturk.com
İzmi̇r 'den bir son dakika deprem haberi geldi. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. Manisa ve i̇zmir depremleri ile peş peşe sarsıntıların meydana geldiği ege bölgesi bu sabah saatlerinde merkez üssü muğla marmaris olan yeni bir depremle sarsıldı. Son güne bırakmayın! i̇zmir'de gece yarısı saat 01:12'de deprem ile sallandı. Yeni izmir'de gece yarısı deprem yeni. Meydana gelen son depremin detayları; Son depremler yine i̇zmir'de meydana geldi. İzmir'deki depremde can kaybı 25'e yükseldi.

İzmir'de saat 21:23 sularında 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Ege denizinde yaşanan fay hareketliliği i̇zmirlileri korkutmaya afad tarafından yayımlanan son dakika açıklaması ile ege denizi açıklarında yeni bir deprem daha. .son dakika ile ilgili tüm haberleri, son dakika i̇zmir deprem son dakika haber ve gelişmelerini. Son dakika haberi… i̇zmir beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Afad tarafından yapılan son dakika deprem raporlarına göre sabah saatlerinden itibaren i̇zmir'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Meydana gelen son depremin detayları; Depremin merkez üssü hala belli değil. Manisa ve i̇zmir depremleri ile peş peşe sarsıntıların meydana geldiği ege bölgesi bu sabah saatlerinde merkez üssü muğla marmaris olan yeni bir depremle sarsıldı. Saat 08:54'te merkezi i̇zmir'in karaburun açıkları olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'deki depremde can kaybı 25'e yükseldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, yunanistan'ın samos adasında 4,1 büyükülüğünde deprem meydanan geldi. Marmara denizi, marmaraereglisi (tekirdag) açıkları depremi mw. Son güne bırakmayın! i̇zmir'de gece yarısı saat 01:12'de deprem ile sallandı.

30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 66 depremi raporu izmir son dakika deprem. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, yunanistan'ın samos adasında 4,1 büyükülüğünde deprem meydanan geldi.

Comments