Folkhälsomyndigheten Tvätta Händerna : Informationen är riktad till barn .

Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna. En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna. Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Informationen är riktad till barn . Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer.

Var noggrann och tvåla in hela. Sok Publikationer Folkhalsomyndigheten
Sok Publikationer Folkhalsomyndigheten from www.folkhalsomyndigheten.se
Tvätta alltid händerna när du har varit ute, kommer hem eller kommer till ditt arbete eller skolan. Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Så desinfekterar och tvättar du händerna. Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, . Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Var noggrann och tvåla in hela. En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna. Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna.

Tvätta alltid händerna när du har varit ute, kommer hem eller kommer till ditt arbete eller skolan.

Affischen ingår i en serie av totalt fyra affischer som förklarar folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Informationen är riktad till barn . Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar. Var noggrann och tvåla in hela. Tvätta händerna även när du ska äta, eller . Handtvätten innebär att man mekaniskt avlägsnar virus och sporer. Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Folkhälsomyndigheten betonar att alla verksamheter i sverige är. En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna. Gnid in händer och underarmar . Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, . Animationen påminner om att fortsätta att tvätta händerna för att hindra spridning av olika smittor .

Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Informationen är riktad till barn . Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, . Lämplig att sätta upp vid handfat. Genom att tvätta händerna kan du undvika att själv bli sjuk och att smitta andra .

Var noggrann och tvåla in hela. Sa Tvattar Du Handerna Affisch Utan Text Folkhalsomyndigheten
Sa Tvattar Du Handerna Affisch Utan Text Folkhalsomyndigheten from www.folkhalsomyndigheten.se
Handtvätten innebär att man mekaniskt avlägsnar virus och sporer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Så desinfekterar och tvättar du händerna. Affischen ingår i en serie av totalt fyra affischer som förklarar folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. Lämplig att sätta upp vid handfat. Gnid in händer och underarmar . Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Tvätta händerna även när du ska äta, eller .

Genom att tvätta händerna kan du undvika att själv bli sjuk och att smitta andra .

Handtvätten innebär att man mekaniskt avlägsnar virus och sporer. Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, . Gnid in händer och underarmar . De sprids vidare när du tar någon i hand. Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna. Tvätta händerna även när du ska äta, eller . Så desinfekterar och tvättar du händerna. Tvätta alltid händerna när du har varit ute, kommer hem eller kommer till ditt arbete eller skolan. Genom att tvätta händerna kan du undvika att själv bli sjuk och att smitta andra . Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar. Var noggrann och tvåla in hela. Folkhälsomyndigheten betonar att alla verksamheter i sverige är.

Tvätta alltid händerna när du har varit ute, kommer hem eller kommer till ditt arbete eller skolan. Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, . Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna. Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar.

Animationen påminner om att fortsätta att tvätta händerna för att hindra spridning av olika smittor . Sok Publikationer Folkhalsomyndigheten
Sok Publikationer Folkhalsomyndigheten from www.folkhalsomyndigheten.se
Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer. Genom att tvätta händerna kan du undvika att själv bli sjuk och att smitta andra . Gnid in händer och underarmar . Lämplig att sätta upp vid handfat. Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna. Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar. Affischen ingår i en serie av totalt fyra affischer som förklarar folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. Kunder och gäster måste kunna hålla avstånd och tvätta händerna, .

Lämplig att sätta upp vid handfat.

Handtvätten innebär att man mekaniskt avlägsnar virus och sporer. Gnid in händer och underarmar . Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar. Tvätta alltid händerna när du har varit ute, kommer hem eller kommer till ditt arbete eller skolan. Så desinfekterar och tvättar du händerna. Genom att tvätta händerna kan du undvika att själv bli sjuk och att smitta andra . En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna. Gnugga ovansidorna och mellan fingrarna. De sprids vidare när du tar någon i hand. Informationen är riktad till barn . Affischen ingår i en serie av totalt fyra affischer som förklarar folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Många sjukdomar kan spridas genom kontakt med händer.

Folkhälsomyndigheten Tvätta Händerna : Informationen är riktad till barn .. Affischen ingår i en serie av totalt fyra affischer som förklarar folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna. Smittämnen fastnar lätt på händer och andra ytor som till exempel dörrhandtag. Informationen är riktad till barn . Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar.

Gnugga handflatorna mot varandra så att det löddrar folkhälsomyndigheten. En affisch för patienter och anhöriga som visar hur man tvättar och spritar händerna.

Post a Comment

0 Comments

close